– Spelade riktigt bra i perioder

Bild till nyheten – Spelade riktigt bra i perioder
Liverpool förlorade stort mot Manchester City, men Jürgen Klopp var nöjd med stora delar av lagets prestation.

Med en dryg kvart kvar av stormatchen på Anfield mellan Liverpool och Manchester City stod det 1-1 och det såg ut att kunna gå åt vilket håll som helst, men sedan stod Alisson för två stora misstag vilket gav City segern. 

Jürgen Klopp var självklart besviken när han pratade med Sky Sports efter slutsignalen, men han tyckte ändå att laget, i det stora hela, stod för en bra insats.

– I slutändan, när man förlorar med fyra mål mot ett så har man inte sin kväll, men jag tycker att vi gjorde en fantastisk match i perioder där vi spelade bra fotboll. Jag gillade mycket av det, i första halvleken spelade vi mycket bra. 

– I andra halvlek ändrade City sin defensiva formation lite grann. Vi gav inte varandra tillräckligt med alternativ och släppte in det första målet. Vi gav dem lite för många chanser. De gjorde mål, sedan kvitterade vi och där och såg det ut som att matchen kunde svänga åt vårt håll, men sedan gör vi två stora misstag, det kunde alla se.

– City utnyttjade dem. Att ligga under med 3-1 mot ett sådant här lag är tungt och så gör Foden ett fantastiskt mål. Insatsen var bra, i perioder mycket bra. Om vi hade spelat som ikväll vid fler tillfällen hade vi inte varit 10 poäng bakom City. 

– Om man gör den här typen av misstag mot vilket lag som helst får man problem, men mot City blir det totalt avgörande.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer