Klopp: Låt oss ge allt vi har

Bild till nyheten Klopp: Låt oss ge allt vi har
Jürgen Klopp menar att Liverpool och Manchester Citys olika formkurvor inte kommer att vara av betydelse när bollen sätts i rullning på Anfield under söndagen.

Liverpool möter ligaledande Manchester City på Anfield under söndagen i en match där de ska försöka att återfinna hemmaformen efter fyra matcher utan seger på hemmagräs.

Jürgen Klopp delar i dagens matchprogram med sig av sina tankar inför stormatchen.

"Jag vet att det ofta har målats upp på ett sådant sätt att vi och City har drivit varandra till utveckling under de senaste säsongerna. Jag förstår poängen, att ha en direkt konkurrent som inte tillåter dig att slappna av för en sekund," inleder tysken.

"Det har funnits stunder där det känts som en scen från en Rocky-film där Balboa och Apollo Creed utbyter slag efter slag utan att någon faller till marken."

"Mitt enda problem med den här tanken är att vi, för att lyckas med de saker vi drömmer om, måste vara fokuserade enbart på oss själva. Det är viktigare än någonsin nu."

"Man ska respektera sina konkurrenter, det är en självklarhet. Njut av dramatiken som en riktig head to head-kamp ger. Men vi får inte tappa fokus från att jobba för att få ut det allra bästa av oss själva varje dag. Vi måste se det som att varje motståndare som vi ställs mot har de poängen som vi vill ha."

"Det kommer utan tvekan ligga fokus på skillnaden i form mellan lagen inför den här matchen. City flyger. Vi har haft blandade resultat. Det är vad det är, det kommer inte spela någon roll när visslan ljuder och bollen sätts i rullning."

"Budskapet för oss idag är att vi helt enkelt måste ge allt i den här matchen, attackera utmaningen. Det enda lag vi bör fokusera på är oss själva. Vi måste fokusera på att vara oss själva. Det har alltid varit tillräckligt för mig och det kommer alltid att vara tillräckligt med dessa fantastiska människor," avslutar Klopp.


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer