United och Everton kryssade

Bild till nyheten United och Everton kryssade
Under lördagen tappade Manchester United, Everton och West Ham poäng, något som är fördelaktigt för Liverpool med tanke på tabelläget.

Topplagen Manchester United och Everton drabbade samman under lördagskvällen. Det såg först ut att bli en komfortabel seger för United som gick upp i en tvåmålsledning innan pausvilan, men inom loppet av åtta minuter i den andra halvleken hade Everton kvitterat till 2-2.

Robin Olsen i Everton-målet stod sedan för ett mycket svagt ingripande som innebar att Scott McTominay kunde nicka in 3-2, ett mål som länge såg ut att bli ett segermål. Everton skulle dock komma tillbaka i matchens allra sista sekund när Dominic Calvert-Lewin satte 3-3 efter en fast situation.

Det oavgjorda resultatet passar Liverpool bra då de jagar Man United samtidigt som de själva jagas av Everton. Nu har Liverpool fyra poäng upp till United med en match mindre spelad medan Everton har tre poäng upp till "The Reds" med en match mindre spelad.

Under lördagen tappade även tabellfemman West Ham poäng när de spelade 0-0 mot Fulham på Craven Cottage, även det positivt för Liverpool.