– Förhoppningsvis är jag tillbaka

Bild till nyheten – Förhoppningsvis är jag tillbaka
Fabinho går en kamp mot klockan för att hinna bli spelklar till söndagens match mot Manchester City.

Liverpools mittbacksvikare Fabinho har missat de tre senaste matcherna på grund av skada. Brassen menar dock att han gör framsteg i sin väg tillbaka mot spel.

– Jag fick en känning under en träning så vi beslutade att jag inte skulle spela mot Tottenham eller West Ham. Men jag påbörjade rehaben omedelbart och jag känner mig mycket bättre än vad jag gjorde i början av förra veckan, citeras Fabinho av Liverpool Echo.

Manager Jürgen Klopp har tidigare sagt att Fabinho kan komma att bli spelklar till söndagens match mot Manchester City, något som brassen själv har förhoppningar om.

– Förhoppningsvis är jag tillbaka till de kommande matcherna. Vi vet inte exakt hur länge jag blir borta, men jag jobbar hårt för att komma tillbaka så snabbt som möjligt. 

Efter segrar mot West Ham och Tottenham blev det en ny förlust för Liverpool då Brighton vann med 1-0 på Anfield. Fabinho ser de kommande matcherna som en möjlighet att minska avståndet till de andra lagen i toppen.

– Vi måste vinna matcher och alla matcher är tuffa i den här ligan. Vi har många matcher nu mot några av topplagen vilket innebär att vi har möjligheten att förbättra läget.

– Vi vill bara försöka att prestera så bra vi kan och få tillbaka självförtroendet.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer