Hela Preston lyckönskar Davies

Bild till nyheten Hela Preston lyckönskar Davies
Att bli av med en mittback som varit ordinarie i laget i nästan fyra år, på transferfönstrets sista dag. Det finns lag och supportrar som kanske inte varit lyriska direkt. Men i Preston är klubben och fansen unisont stolta och lyckliga över flytten Ben Davies fick igår.

Det är på många sätt och vis en askungesaga för en spelare som knappast trodde att han skulle dela omklädningsrum med Mohamed Salah, Thiago Alcantara och Jordan Henderson för 48 timmar sedan. Men igår satt Ben Davies vid podiet och kritade på kontraktet med Liverpool Football Club - och en hel stad gläds med honom. 

På sina sociala medier tackar Preston North End Ben Davies för sin tid i klubben och fansen fyller på i hyllningskören. Och alla är lyriska över chansen han nu får. 

På Twitter lyfter klubben fram alla hans milstolpar som Preston-spelare:

"Årets Skolspelare"
"Årets Unga Spelare"
"Årets spelare"
"Spelarnas val av Årets Spelare"
"Kapten i klubben"

Och avslutar med: "En fantastisk möjlighet för en av våra egna" och ett bildspel med minnen från hans tid i klubben. 

I kommentarsfältet fyller sen fansen på:

"Överlycklig för honom. Alla spelare som fokuserar så hårt och ger så mycket till en klubb förtjänar alla lycka i sin framtida karriär", skriver en. 

"Superbt Ben. Du har arbetat så hårt för att bli den spelaren du är idag. Njut - och tack för minnena", skriver en annan. 

I en fotbollsvärld där det oftast alltid står någon kvar med bitter eftersmak kan vi konstatera att detta är vackert att se. Och vi hoppas Ben Davies nu fortsätter leva sin fotbollsdröm med majestätiska insatser i den röda tröjan. 


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer