– Måste visa det här i varje match

Bild till nyheten – Måste visa det här i varje match
Gini Wijnaldum behåller fötterna på jorden efter två övertygande segrar och understryker vikten av att fortsätta att prestera i match efter match.

Liverpools två Londonresor förra veckan slutade i två segrar och sex sköna poäng efter en period av krassare resultat. 

Även om laget presterat fin fotboll och vunnit mot både Tottenham och West Ham på ett övertygande vis så krävs stenhårt arbete för att fortsätta att prestera framöver, det menar Gini Wijnaldum.

– Jag är väldigt glad över resultatet (mot West Ham) och jag tycker att vi spelade fin fotboll även bortsett från målen vi gjorde. Till och från njöt vi kanske lite för mycket av det och gjorde misstag, men jag tycker att det var en bra match, citeras mittfältaren av Liverpoolfc.com.

– Jag skulle inte säga att vi är tillbaka nu. Vi måste visa det här i varje match. Det är vad vi måste göra. Vi måste fortsätta att spela på sättet som vi gjorde vid vårt andra mål och vi måste göra det i varje match. Det är tuffa matcher, men när chansen dyker upp måste vi ta vara på dem som vi gjorde här.

– Som sagt, jag skulle inte säga att vi är tillbaka. Vii måste visa det i alla matcher framöver. Det är inte bra att tänka att vi nu vore tillbaka eftersom att varje match bjuder på nya utmaningar. Vi tar oss an varje ny utmaning med ett sådant tankesätt, vi ska försöka att spela med självförtroende.

Wijnaldum imponerades av lagkapten Jordan Henderson som återigen vikarierade i backlinjen.

– Han är viktig för oss. Han visar det verkligen på planen. Jag såg en video på Instagram där man kan se hur han coachar laget, han är verkligen viktig för oss. Utöver det så är han en duktig spelare som för tillfället inte spelar på sin naturliga position. Han är otroligt viktig för oss.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer