Jones: Ska ge allt för att ta tre poäng

Bild till nyheten Jones: Ska ge allt för att ta tre poäng
Curtis Jones förväntar sig en tuff uppgift på bortaplan mot Tottenham och understryker att det enda som gäller är att ge allt för segern.

Liverpool har misslyckats att vinna i sina fem senaste Premier League-matcher. Under torsdagen är det ett bortamöte med Tottenham som är nästa möjlighet till att bryta trenden.

Curtis Jones har pratat med Liverpoolfc.com inför utmaningen som väntar i London.

– Alla vet att jag är en självsäker kille som gillar att ha bollen, jag gillar att få saker att hända. Som alla säger, det är en tuff period just nu så när jag får chansen försöker jag att göra det bästa av den. 

– Så fort jag får spela så går jag ut på planen och ger allt för att hjälpa med assist eller mål. 

– Vi fick en bra start på förra matchen. Vi gjorde två fina mål. Det som har varit ett problem för oss har varit att vi inte gjort mål på de chanser vi skapat - förhoppningsvis kan vi ställa saker och ting till rätta under de kommande matcherna. 

Den unge mittfältaren är väl medveten om Tottenhams kvaliteter.

– Alla lag vi möter är duktiga, man måste ge hundra procent. Spurs har ett särskilt sätt att spela på, de gillar att sjunka djupt i planen, vinna bollen och sedan kontra. Vi måste vara förberedda på det.

– Vi har haft problem med målskyttet, så förhoppningsvis kan vi åka dit och göra ett par mot dem.

– Vi vet att det är en tuff match, det är en tuff motståndare, särskilt på deras hemmaplan. Vi vann mot dem senast i ligan, så vi vet att de kommer vara sugna på revansch.

– Det är som vanligt: vi måste åka dit och ge allt för att ta de tre poängen.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer