– Förväntar mig ingen aktivitet

Bild till nyheten – Förväntar mig ingen aktivitet
Jürgen Klopp utesluter inte till hundra procent att någon spelare inhandlas under transferfönstrets sista dagar men säger samtidigt att han inte förväntar sig att någonting ska hända.

Huruvida Liverpool ska värva en mittback i det pågående januarifönstret eller inte har varit en hett omdiskuterad fråga. De flesta supportrar, journalister och andra som följer Liverpool - till och med manager Jürgen Klopp -  har uttryckt en önskan om att en förstärkning inhandlas.

De senaste rapporterna från journalister som följer klubben nära har dock gjort gällande att ägarna Fenway Sports Group står fast vid sitt långsiktiga tänk och planerar för aktivitet till sommaren istället för att lägga pengar på en mittback nu i januari.

Inför matchen mot Tottenham fick Klopp en fråga om han förväntar sig någon värvning sent i transferfönstret.

– Nej, egentligen inte, svarade tysken enligt Thisisanfield.com.

– Jag skulle inte säga att jag är säker till hundra procent, men jag förväntar mig ingen aktivitet om jag ska vara ärlig.

Det kom nyligen rapporter om att Liverpool kontaktat bosman-spelaren Sokratis tidigare denna månad, något som tyder på att Klopp tillsammans med sportchef Michael Edwards och FSG:s Mike Gordon söker efter potentiella förstärkningar, men några värvningar av den högklassiga sorten verkar inte bli av.


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer