– Såg inga problem med självförtroendet

Bild till nyheten – Såg inga problem med självförtroendet
Jürgen Klopp har pratat mycket om självförtroende i samband med den senaste tidens svagare resultat men tycker inte att det såg ut att finnas några problem på den fronten mot Manchester United.

I och med att Liverpool spelat fyra raka ligamatcher utan att göra ett enda mål har självförtroende, eller snarare bristen på det, varit ett ämne som diskuterats frekvent. 

Söndagens FA-cupmöte med Manchester United slutade med förlust och uttåg ur turneringen för Liverpools del, men positivt var att de iallafall lyckades göra två mål. Lagets skyttekung Mohamed Salah visade vägen med två fullträffar.

Även om de två målen var positivt jämfört med hur de senaste matcherna sett ut så blev det ändå förlust på nytt för Klopp och Co. och därför fick han efter matchen återigen frågan om det finns problem med dåligt självförtroende i laget.

– Jag vill inte prata om det här varje vecka nu, svarade tysken enligt Liverpoolfc.com.

– Ikväll såg jag inga problem med självförtroendet. Det vi har sagt är att om man inte gör mål på ett tag så är det självklart inte bra för självförtroendet. De bästa anfallarna i världen kan berätta om perioder där de inte gjorde mål på varje chans de fick. Det handlar om hur man hanterar det.

– Vi jobbar med det, tro mig. Vi ska hitta lösningar.

Nästa utmaning för Liverpool är en extremt spännande bortamatch mot Tottenham i Premier League på torsdag. José Mourinhos mannar är för tillfället en poäng bakom Liverpool med en match mindre spelad.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer