Tror inte spekulationerna stör Salah

Bild till nyheten Tror inte spekulationerna stör Salah
Mohamed Salahs nuvarande kontrakt löper ut 2023. Jürgen Klopp tror inte att anfallaren störs av medias spekulationer om framtiden.

Mohamed Salah fortsätter att vara en av Liverpools absolut viktigaste spelare genom att regelbundet prestera på högsta nivå. Denna säsong är han så här långt lagets bäste målskytt med 17 mål på 27 matcher, han toppar även Premier Leagues skytteliga med 13 fullträffar i ligan.

Trots nyckelrollen i laget och den fina statistiken spekuleras det med jämna mellanrum om anfallarens framtid. Spekulationerna drog igång igen med full kraft när Salah i december gav en intervju till spanska AS där han pratade om sin framtid i klubben. 

Nyligen slog egyptiern fast att han vill stanna i Liverpool så länge som möjligt och att det är upp till klubben att besluta om framtiden. 

Spekulationer av detta slag skulle kunna leda till att fokus hamnar på fel saker, men manager Jürgen Klopp tror inte att Salah påverkas.

– Det är normalt i fotbollsvärlden, säger Klopp Salah-situationen.

– Det är inte så att vi går ut och pratar om saker som vi tycker är viktiga. Det är ganska sällsynt. Vi får frågor och vi svarar, så är det, men det verkar ändå alltid som att det är vi som startat konversationen.

– I Salahs fall är de inte så. Jag tror inte att det kommer att vara ett störningsmoment under säsongens gång.

Salah fick börja på bänken i matchen mot Burnley, men mot Manchester United verkar det som att han återvänder till startelvan.

– Det gör det helt rimligt att Mo startar, säger Klopp inför matchen på Old Trafford.

– Jag tror inte att det är någon särskilt stor hemlighet.

Källa: Thisisanfield.com.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer