Kommer starta med fyra anfallare?

Bild till nyheten Kommer starta med fyra anfallare?
På presskonferensen inför söndagens FA cupmatch pratade Ole Gunnar Solskjær om att Manchester United har få spelare på skadelistan. Norrmannen pratade även om att han kan ha fyra anfallare i startelvan.

Inför söndagens cupmatch mot Manchester United på Old Trafford, har Liverpool en lång skadelista. Men för hemmalaget ser det ljusare ut vad gäller skador. Ole Gunnar Solskjær meddelar att Victor Nilsson Lindelöf lär vara redo comeback.

– Victor kommer vara redo för spel till helgen, säger Solskjær.

– Jag valde att spela Eric Baily mot Fulham. Victor har fått behandling i några dagar och därefter han tränat lätt. Så han bör kunna medverka på söndag.

Om Lindelöf är tillbaka i matchtruppen, så har Manchester United enbart Brandon Williams och Phil Jones på skadelistan.

Harry Maguire , Luke Shaw och Bruno Fernandes riskerade att bli avstängda om dem fick gult kort i matchen på Craven Cottage. Ingen av spelarna fick någon varning och alla är tillgängliga till matchen mot Liverpool. Trots detta pratar tränaren om att det lär roteras i startelvan.

– Vi kommer rotera, men det kommer vara en stark startelva. Detta är en match som vi verkligen vill vinna, säger Solskjær.

Trots rotationen utesluter han inte möjligheten att starta med de fyra anfallarna: Mason Greenwood, Anthony Martial, Edison Cavani och Marcus Rashford.

– Jag har själv spelat i ett lag som hade fyra bra anfallare att tillgå. Vår trupp har fyra anfallare som kan göra mål mot vilket lag som helst och i vilken match som helst.


12 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer