Klopp: Jag beslutar inte om spelarköp

Bild till nyheten Klopp: Jag beslutar inte om spelarköp
Efter förlusten mot Burnley fick Jürgen Klopp frågan om en lösning vore att agera på transfermarknaden. Tysken slog fast att det inte är upp till honom att bestämma huruvida klubben handlar eller inte.

Liverpools tunga period både spelmässigt - åtminstone när det kommer till målskyttet - och vad gäller resultaten fortsätter. Under torsdagskvällen åkte "The Reds" på en förlust mot Burnley, vilket var den första ligaförlusten på Anfield sedan april 2017.

En förklaring till den sämre perioden är, enligt vissa, skadorna på nyckelspelare samt bristen på aktivitet på transfermarknaden för att lösa problemen som uppstått. Efter förlusten fick Klopp en fråga om hur han ser på möjligheten att värva in någon ny spelare innan fönstret stänger.

– Det är inte mitt beslut. Om någon tycker att vi ska göra någonting, det är inte upp till mig att fatta något beslut kring det. 

– Jag kan inte besluta huruvida vi agerar på transfermarknaden eller inte, det måste jag vara tydlig med. Men det är ingenting som jag tänker på nu.

– Det som gäller är att vi, den här gruppen av spelare, kan spela mycket bättre fotboll. Deras självförtroende är inte på högsta nivå just nu, men det är uppenbart så det behöver jag nog inte ens nämna. Man kan se det i specifika situationer.

– Det är som att 90 procent av allt som grabbarna gjort hela tiden finns kvar, men de avgörande tio procenten saknas för tillfället. Nu måste vi jobba med de tio procenten, så är det. 

Här kan du se hela Klopps presskonferens efter Burnley-matchen:


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer