– Jag älskar det jag gör

Bild till nyheten – Jag älskar det jag gör
Jürgen Klopp pratar om hur Liverpool förbereder sig för en framtid utan honom själv vid rodret. Han verkar dock inte ha några som helst planer på att sluta inom den närmsta framtiden då han understryker sin kärlek till jobbet.

Sedan Jürgen Klopp tog över som manager för Liverpool har klubben blivit enormt framgångsrik igen och - en tyngre resultatmässig period till trots - råder harmoni i klubben med ett ständigt växande prisskåp och med ägare som visat att de bryr sig om klubben med investeringar i både expansion av Anfield och en helt ny träningsanläggning i Kirkby.

Klopp berättar i Robbie Fowlers podcast hur alla inom klubben jobbar för att lägga en stabil grund inför framtiden.

– Vi gör förändringar för klubbens bästa, så att klubben kan dra nytta av det även efter att vi har lämnat, säger tysken.

– Klubben är alltid större än vi kan vara och vi hoppas att den kan dra nytta av allt vi gör. Vi försöker att göra allt på högsta möjliga nivå.

– Tränarstaben är knutna till mig, men alla kan stanna när jag lämnar. De är fantastiska människor, det gäller inte bara tränarna, det gäller hela staben. Vi är redo för framtiden, samtidigt som vi vet att vi måste leverera nu.

Det spekuleras då och då i vem som ska ersätta Klopp på tränarposten den dag tysken lämnar. Steven Gerrards framfart i Rangers har fått många att nämna honom som ett seriöst alternativ medan andra tror att assisterande Pepjin Lijnders kan komma att ta över. 

Det verkar dock inte som att Klopp, som har kontrakt till 2024, har några som helst planer på att sluta inom en snar framtid.

– Det är ett jobb som pågår 24/7, men det känns inte som ett jobb. Jag älskar det jag gör, vilket gör det lättare att lägga mycket tid på det.

Källa: Liverpool.no


8 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer