Inga omedelbara planer på nya kontrakt

Bild till nyheten Inga omedelbara planer på nya kontrakt
Mohamed Salah har vid upprepade tillfällen konstaterat att hans framtid i Liverpool ligger i klubbens händer. Klubbens sägs dock inte ha några kontraktsförslag på gång just nu till någon av de större stjärnorna med tanke på den ekonomiska osäkerheten till följd av coronapandemin.

I två intervjuer på kort tid har Mohamed Salah pratat om sin framtid i Liverpool. Han har konstaterat att vill slå alla rekord som går att slå i Liverpool och att, om han själv fick bestämma, skulle vilja stanna så länge som möjligt i klubben. 

– Det är upp till klubben, slog egyptiern fast i en intervju med norska TV 2 som publicerades under måndagen.

Salah ger alltså tydliga hintar om att han är beredd att förlänga sin tid på Merseyside om klubben presenterar ett nytt kontraktsförslag. Hans nuvarande avtal löper ut sommaren 2023.

Daily Mails Dominic King skriver dock under tisdagen att Liverpool inte har några omedelbara planer på att erbjuda kontraktsförlängningar då den pågående coronapandemin lett till ekonomiska utmaningar. 

Det spekuleras jämt och ständigt om nya kontraktserbjudanden för andra storstjärnor som Virgil van Dijk, Fabinho och Alisson, men inte heller i de fallen pågår, enligt King, några direkta diskussioner för tillfället. Journalisten konstaterar dock att klubben kommer att se över situationen längre fram i tiden.

Även Paul Joyce i The Times kommer med liknande information.

"Liverpool värderar kontinuerligt alla kontrakt, men har ännu inte erbjudit nya kontrakt till spelare som Virgil van Dijk, Fabinho och Alisson sedan de kom till klubben. De ekonomiska konsekvenserna av coronapandemin blir också taget i beräkning när Liverpool fattar beslut," skriver han.

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer