– Ska göra allt för att vara bäst

Bild till nyheten – Ska göra allt för att vara bäst
Jürgen Klopp understryker vikten av att lägga de negativa resultaten bakom sig för att sedan ta sig an söndagens match mot Manchester United med full kraft.

Liverpool har chansen att återta ligaledningen när Manchester United gästar Anfield under söndagen. Så här skriver Jürgen Klopp inför sammandrabbningen mellan de båda ärkerivalerna.

"Matcher som denna - de riktigt stora matcherna - vinns i stundens hetta."

"Det är av yttersta vikt att vi, som lag och klubb, endast tar med oss värdefulla lärdomar från vad som hänt tidigare och motivation att bli bättre."

"För oss handlar det helt enkelt om att leva här och nu. Allt som betyder någonting är utmaningen som stundar och det gäller att göra allt för att vara bäst, både individuellt och som lag. Det gäller både träning och matcher."

"Jag älskar att en match kan få så mycket uppmärksamhet och skapa så många diskussioner. Det är just därför vi gör vad vi gör. Liverpool vs Manchester United ska vara en match som exalterar och som omges av positiva känslor."

"För supportrarna och fotbollsfansen världen över kan detta vara en chans att tänka i banor som 'tänk om'. För andra kan det handla om att njuta av de diskussioner, debatter och jämförelser som uppstår i uppbyggnaden till avspark."

"Vi måste fokusera på vårt arbete, våra förberedelser och slutligen vår leverans. Vi måste ha ett tunnelseende för att vara redo att vinna varje individuell och kollektiv fight på planen."

"Jag har tidigare sagt att jag personligen tycker att det är ett misstag att jämföra sina framgångar, oavsett hur stora rivaler man är, med andra klubbar. I en klubb som Liverpool måste man själv vara den som sätter ribban. Vi, som lag och klubb, har satt vår egna standard under de senaste säsongerna. Vi själva är vår största kritiker och vi har höga förväntningar på oss själva."

"Dagens match handlar om vilket lag som kan vara bäst över 90 minuter just idag. Vilket lag är bäst idag? Det är tillräckligt för mig och mina spelare. Det är det enda som kan vinnas idag, så vi ska göra allt för att lyckas."

"Man ska respektera att man möter en stark motståndare, men man bör koncentrera sig på sina egna styrkor och verkligen ta sig an utmaningen. Vi ska med glädje ta oss an den här möjligheten."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer