Vill vinna för de skadade spelarna

Bild till nyheten Vill vinna för de skadade spelarna
Andy Robertson motiveras av en vilja att ge de skadade spelarna något att glädja sig över genom att prestera så bra som möjligt ute på planen.

Liverpools säsong har präglats av skadeproblem. I Merseysidederbyt i höstas skadade sig både Virgil van Dijk och Thiago Alcantara. Det är först nyligen som den sistnämnde återvänt till spel medan Van Dijk kan komma att missa hela säsongen. 

Även Joe Gomez har skadat sig så pass allvarligt att det är osäkert om han kan spela igen innan säsongen är över. Kostas Tsimikas och Diogo Jota har även de varit borta från spel under de senaste veckorna på grund av knäskador.

Andy Robertson berättar om sina tankar kring skadebekymren. 

– Det var förfärligt att Virgil tvingades att operera och att han blir borta så länge. Det är svårt för oss. Det är samma sak med Joe Gomez. Alla skador vi har haft har vi haft svårt att acceptera.

– Nu handlar det om att gå ut på planen och göra Virgil stolt. Detsamma gäller Joe och Diogo. Vi försöker att muntra upp dem. Thiago och Kostas har också varit borta från spel. Det är viktigt att de andra spelarna i truppen ger dem något att glädja sig över. Förhoppningsvis kan vi göra det genom våra prestationer. Vi gör allt vi kan för att få med oss bra resultat.

– Det ger oss extra motivation. Vi vill uppnå framgång. Vi vill göra fansen och de skadade spelarna glada. Vi vill att de ska vara stolta över oss, så det ger oss helt klart extra motivation den här säsongen.

Källa: Liverpool.no


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer