– Vi ska göra allt för att vinna

Bild till nyheten – Vi ska göra allt för att vinna
Sadio Mané menar att laget har lagt de tunga resultaten bakom sig och att de nu ser fram emot söndagens möte mot ärkerivalen Manchester United där målet självklart är de tre poängen.

Söndagens stormatch på Anfield närmar sig med stormsteg. Inför vad som enligt många är det viktigaste mötet mellan rivalerna Liverpool och Manchester United på många år har Sadio Mané pratat med klubbens officiella sajt.

Anfallaren började med att konstatera att han är helt återställd efter en smäll han fick i senaste matchen mot Aston Villa.

– Ja, det var en smäll som jag fick på höften. Det var som en lårkaka fast på höften. Jag lade is på det efter matchen och nu känns det bra. Jag ser fram emot matchen.

De tre senaste ligamatcherna har slutat i besvikelse för "The Reds".

– Det har varit ett par tuffa veckor, det har varit tungt. Men det är en del av fotbollen, man måste hantera det för att sedan försöka komma tillbaka på vinnarspåret. Vi kämpar varje dag på träningsplanen för att kunna prestera bra i matcherna. 

– Nu ser vi verkligen fram emot matchen, som vi vet kommer att bli en tuff sådan. Men vi ser fram emot den och vi ska göra allt vi kan för att vinna.

– Allt börjar på träningsplanen. Det är på träningsplanen som man måste visa hunger, rätt attityd och allt sådant - om man gör det så syns det även på matcherna. Vi har haft en tyngre period, det har hänt tidigare, vi är mogna nog att lägga det bakom oss. Som jag sa, nu ser vi fram emot matchen mot Manchester United.

Laget har haft en längre vila inför matchen, något som är sällsynt för spelarna som annars kan spela tre matcher per vecka.

– Jag skulle säga att det har varit bra för oss. Jag tror inte att det är någon stor sak med tanke på att vi spelat så många matcher. Lite vila tror jag hjälper oss. Ibland vill man behålla rytmen, men jag tror att vi gynnas av detta. Vi har pigga ben och ska försöka att använda vilan till vår fördel på planen.

Mané fick frågan om hur viktig matchen mot Manchester United kan visa sig vara för säsongen i stort.

– De gör det bra just nu, de är ett väldigt, väldigt bra lag. Det är ett test för oss. Som jag har sagt under de senaste åren, självklart vill vi vinna ligan. Om vi vill vinna ligan så måste vi slå de bästa lagen. Manchester United är ett av dem. Det blir en spännande match. Jag tror att alla är exalterade inför matchen. 

De senaste målen som Mané har gjort har han firat genom en speciell målgest som en hyllning till Lee, en kille som han samtalade med i denna video:

– Det är många som har sett min intervju med Lee, det är fantastiskt. Om alla försöker att göra sådana typer av saker, som kan betyda mycket, tror jag att vi kan skapa en bättre värld. Jag lovade honom att jag skulle göra den målgesten.

Källa: Liverpoolfc.com


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer