Robbo: Han blir LFC-tränare en dag

Bild till nyheten Robbo: Han blir LFC-tränare en dag
Andy Robertson imponeras av jobbet som Steven Gerrard gör i Rangers, även om det som Celtic-supporter är tufft att erkänna.

Steven Gerrard och Rangers har en supersäsong där de för tillfället toppar den skotska ligan med 21 poäng före andraplacerade Celtic. 

Andy Robertson, som är stor Celtic-supporter, menar att det är tufft att det går så bra för rivallaget samtidigt som han känner glädje för Gerrards framgångar.

– Den skotska ligan är avgjord. Rangers har ingen press på sig längre. De kan jogga hem detta. Självklart är det svårt för mig att komma till träning med Liverpool varje dag eftersom att alla här älskar Stevie och vill att han ska göra det bra. Jag vill också att han ska göra det bra, men jag håller på Celtic, jag har blivit upplärd att inte gilla Rangers, säger vänsterbacken i Jamie Carraghers podcast The Greatest Game.

Skotten imponeras så pass mycket av Gerrards arbete som tränare att han tror på ett framtida jobb i Liverpool.

– Jag tror att Gerrard blir manager för Liverpool en dag. 

– Han har gjort ett otroligt jobb i Rangers och tagit igen det försprång som Celtic hade. Han har tagit Rangers till en ny nivå den här säsongen vilket har gjort det svårt för Celtic att hänga med. Jag hoppas självklart att Celtic kan vända på det, det vore en historisk triumf, men det ser mörkt ut.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer