– Kan ha varit smittad och spelat

Bild till nyheten – Kan ha varit smittad och spelat
Danny Ings sitter i isolering efter att ha testat positivt för Covid-19. Enligt Southampton-managern kan anfallaren ha spelat mot Liverpool smittad av viruset.

Ex-röde Dany Ings sköt hem segern för Southampton mot sin gamla klubb när lagen möttes 4 januari. Nu sitter anfallaren isolerad efter att ha testat positivt för coronaviruset.

– Efter den senaste matchen, mot Liverpool, hade vi ett positivt test. Danny Ings har varit isolerad de senaste dagarna. Det betyder att han kan ha varit smittad i den matchen, för jag tror att det kan ta 48 timmar innan du får ett positivt test, sa managern Ralph Hasenhüttl under sin presskonferens inför det stundande mötet med Leicester.

– Vi har inte haft några fler positiva tester sedan dess. Det visar att riktlinjerna som vi följer är bra och att man kan jobba som vi gör, fira tillsammans, om man håller sig till dem. Man vet aldrig, men detta visade mig att man kan kontrollera risken om man följer riktlinjerna.

Det har varit ett rejäl ökning av antalet positiva tester i Premier League-sfären på slutet. Att Ings eventuellt spelade smittad är självklart inte önskvärt, men än så länge har det inte kommit några uppgifter om att någon Liverpoolspelare skulle ha testat positivt efter den matchen. Spelarna testas två gånger per vecka. 

Premier League och dess klubbar har på slutet haft flera möten för att diskutera hur coronaläget bör hanteras.

Källa: Liverpool.no


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer