Hintar om snar comeback

Bild till nyheten Hintar om snar comeback
Kostas Tsimikas har varit borta från spel sedan tidigt i december, men ett inlägg på sociala medier kan ge en hint om att han snart är tillbaka.

Kostas Tsimikas fick i 1-1-matchen mot Midtjylland i december göra blott sin tredje start för Liverpool. Tyvärr tvingades han lämna planen efter en dryg timmes spel på grund av en skada som fortsatt håller honom borta från spel.

Skadan var ytterligare ett hinder på vägen för greken som haft det tungt sedan han anslöt till klubben i somras. Det har varit både skadebekymmer och coronasmitta som inneburit att han än så länge gjort ett minimalt avtryck på Merseyside.

Tränarstaben hoppas nog att Tsimikas kan vända skutan och att han under den andra halvan av säsongen kan komma in i det på allvar för att erbjuda välbehövligt stöd till Andy Robertson som är en av de spelare som gjorde flest minuter i Europa 2020.

Tsimikas lade nyligen ut en bild på sin Instagram där han skrev "back soon", vilket hintar om en snar comeback, något som alltså vore välbehövligt för Jürgen Klopp och Co. som har ett hektiskt matchande framför sig.

Det har dock inte kommit några uppgifter om att vänsterbacken ligger före i sitt ursprungliga rehabiliteringsschema. Klopp har tidigare meddelat att Tsimikas och Diogo Jota drog på sig liknande skador och de senaste beskeden om Jotas status är att det fortsatt kommer att ta tid då han är ett par veckor från att återvända till lagträning.

Källa: Thisianfield.com.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer