Grujic: Det gör mig förvirrad

Bild till nyheten Grujic: Det gör mig förvirrad
Marko Grujic är osäker på vilken roll han kan komma att spela i Liverpool i framtiden.

Marko Grujic återvände till Merseyside i somras efter två år på lån i tyska Bundesliga. Han var en del av Liverpooltruppen under försäsongen men i transferfönstrets absoluta slutskede genomförde han en låneövergång till Porto där han haft det tufft att få regelbunden speltid.

– Jag var med på förberedelserna inför säsongen med Liverpool. Efter två år i Bundesliga återvände jag till England som en mer mogen spelare. Det fick jag höra från Liverpoolledningen, säger Grujic i en intervju med serbiska Kurir.

– Men när Thiago Alcantara kom från Bayern München så såg jag framför mig hur det skulle bli. Jag såg framför mig att det inte fanns någon plats för mig i laget. Jag ville inte chansa.

– Jag ser att det har varit många skador på Anfield. Därför är jag säker på att jag hade fått chansen, men jag kunde inte ha förutsett skadeproblemen.

Mittfältaren fick en fråga om han diskuterat sin framtid med Jürgen Klopp.

– Självklart. Jag tror att de fortsatt har en tro på mig. I varje samtal som jag har med Liverpool, oavsett om det är med Klopp eller någon av cheferna, så säger de att jag är en spelare med stor potential. Men när jag återvänder till deras system så får jag inte chansen. Det gör mig lite förvirrad.

Grujic själv tror att Liverpool satte ett för högt pris på honom i somras. 

– Liverpool önskar helt klart att tjäna pengar på mig. Engelsmännen kräver mycket under förhandlingar. De saknar inte pengar och kan sälja för den summa de själva vill. Så är det i mitt fall. Det var orealistiskt att be om 20 miljoner euro för mig, så ett lån var det mest realistiska för mig.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer