– Osannolikt med spelarköp i januari

Bild till nyheten – Osannolikt med spelarköp i januari
The Athletics James Pearce menar att det är låg sannolikhet att Liverpool värvar in förstärkningar i detta transferfönster.

I The Athletics podcast Red Agenda kommenterar journalisten James Pearce transferläget för Liverpool.

– Det är osannolikt med spelarköp i januari, det finns flera anledningar till varför det är så. Exempelvis så är inte januari den perfekta tiden med tanke på tillgänglighet. Klubbar vill inte sälja vilket leder till att man måste betala extra mycket, säger Pearce.

– De vill ha en spelare som de tror kan vara där under en längre tid. Känslan är att det är lättare att hitta en sådan spelare i sommar. Att vänta kan dock komma att visa sig kostsamt i jakten på framgång i Premier League och Champions League den här säsongen.

Lilles mittback Sven Botman (bilden ovan) är en spelare som ryktats vara aktuell för en övergång. 

– Botman kan vi glömma. Det var mycket spekulationer i helgen, men de jag pratade med var tydliga med att det inte finns något intresse. Några kanske tror att Liverpool kommer att göra övergången under radarn som med Thiago, men det är inte samma situation. 

En annan spelare som nämnts som ett alternativ är Schalkes Ozan Kabak.

– Kabak har klubben tittat närmare på, men det verkar inte heller aktuellt nu, konstaterar Pearce.

Pearce tror att klubben redan hade presenterat en spelare vid det här laget om de aktivt var ute efter att värva någon.

– VI får se om resultaten på slutet gör att de ändrar sig. De senaste åren har Liverpool visat att de kan ignorera rösterna utifrån. Att de inte har någon spelare klar ännu är ganska avslöjande.


26 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer