Förundras över uteblivna straffar

Bild till nyheten Förundras över uteblivna straffar
Jürgen Klopp var märkbart irriterad på domarinsatsen mot Southampton. – Manchester United har fått fler straffar på två är än mitt lag på fem och ett halvt, konstaterade tysken.

Jürgen Klopps och hans Liverpool kammade noll på St Mary's under måndagskvällen. 

– Vi fick en dålig start och spelade precis som Southampton ville att vi skulle spela. Vi gav dem segern under de första minuterna. Det är väldigt frustrerande, eftersom att det var så onödigt. Det är vårt egna fel och mitt ansvar, sa Liverpoolmanagern efter förlusten.

– Detta är våra problem. Fotbollsproblem som man måste lösa genom att spela bra fotboll. Vi vet hur det ligger till. Vi är inte dumma. Vi måste visa en reaktion, det är hundra procent säkert. Southampton förtjänade segern. De löpte verkligen otroligt mycket.

– Southampton spelade väldigt bra, men jag tänker mest på vårt spel, vilket jag inte var så imponerad av. Jag tycker att vi måste prestera bättre. Vi måste visa att vi kan prestera betydligt bättre än så här.

Liverpool ropade vid två tillfällen på straff utan att få något domslut med sig från domare Andre Marriner. I den ena situationen blev Sadio Mané nedsparkad i straffområdet.

– Vi hade bra sikt. Jag vände mig om och frågade fjärdedomaren om det skulle VAR-granskas. Han svarade att de redan hade tittat och att det inte var straff. 

– Manchester United har fått fler straffar på två år än mitt lag har fått på fem och ett halvt år. Men vi kan inte skylla på någonting ikväll. 

– Det Andre Marriner gjorde med Sadio Mané ikväll är enligt mig inte OK, om jag ska vara helt ärlig. Men vi kan inte förändra någonting. Om det är någon som påstår att Sadio Mané filmar så är det världens största skämt. Andra lag hade fått straffar för det. Det hade också varit trevligt om någon kunde förklara handsregeln för mig.

Källa: Liverpool.no


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer