– Han kommer att spela för England

Bild till nyheten – Han kommer att spela för England
Jürgen Klopp tror att det bara är en tidsfråga innan Gareth Soutgate belönar Curtis Jones med en plats i landslagstruppen.

– Det är en fråga som ska riktas till Southgate (förbundskaptenen), men jag tror inte han kommer att vara kvar på U21-nivå särskilt länge till, säger Klopp om sin nummer 17.

– Han kommer att spela för England i framtiden, men om det blir i sommar vet jag inte. Det är inte mitt beslut, men jag är väldigt glad över att vi har Curtis. Det är mycket viktigare för mig.

Managern är imponerad över vad 19-åringen har uträttat den här säsongen och menar att Jones kommer att lära sig av misstagen, som exempelvis det som ledde till att West Bromwich kvitterade på Anfield i mellandagsmatchen.

– Du kan göra mycket bra, men så händer det att du träffar en motståndare med passningen eller att du skickar passningen lite för sent – och så börjar alla snacka om det. Men han kommer att lära sig av sådana saker. Det har varit en väldigt intensiv period för honom också och hittills har han varit fantastisk.

– Att fotbollsspelare kan göra fel visste jag sedan tidigare och speciellt när man blir sliten, som var tillfället mot West Brom. Men mot Newcastle levererade han en ny toppmatch, avslutar tysken.

Jones, som fyller 20 år den 30:e den här månaden, står så här långt noterad för sex mål på 31 matcher i Liverpooltröjan.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer