– Det finns en chans

Bild till nyheten – Det finns en chans
Jürgen Klopp diskuterar Thiago Alcantaras möjligheter att göra sin första start sedan i mitten av oktober när Southampton står för motståndet.

Thiago Alcantara gjorde comeback mot Newcastle när han hoppade in från bänken med 20 minuter kvar att spela. Omedelbart tog spanjoren tag i taktpinnen och visade upp fantastiska kvaliteter.

Efter matchen fick Jürgen Klopp en fråga om mittfältarens chanser till att få starta mot Southampton.

– Tyvärr har jag inte känt honom mer än några månader, så jag vet inte riktigt, sa tysken enligt Thisisanfield.com.

– Även om jag skulle vilja svara på frågan så vet jag inte exakt vad jag ska säga. Vi såg att han kunde spela 20 minuter, det är ganska speciellt bara det med tanke på att han endast hade gjort två träningar med laget.

– I en av träningarna var han "joker" så jag vet knappt om den räknas fullt ut.

– Vi hade möjligheten att byta in honom eftersom att matchen handlade mest om att skapa chanser, vilket är hans bästa egenskap. 

– Vi får se. Det finns en chans, han spelade 20 minuter, men jag vet inte. Jag vet inte ens hur hans kropp kommer att reagera, vi får se om han kommer ur sängen eller inte. Vi måste se hur musklerna reagerar. 

– Han var glad över att vara tillbaka, det var inte så många minuter, men ändå. Jag gillar att prata om Thiago, det är inga problem, men de andra grabbarna har gjort det fantastiskt bra så här långt, det måste jag säga.

– Det är inte så att vi inte överlever om han inte kan starta nästa match, men det är väldigt bra att han är tillbaka nu som ytterligare ett alternativ. Det gillar jag verkligen.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer