– Ett speciellt år, helt klart

Bild till nyheten – Ett speciellt år, helt klart
Jürgen Klopp försöker att summera 2020 inför Liverpools sista match på Anfield innan årsskiftet.

Året 2020 lider mot sitt slut och vilket år det varit! Coronapandemin har överskuggat det mesta, men Jürgen Klopp och Co. bjöd på ett välbehövligt ljus i mörkret när de under sommaren säkrade Liverpools första Premier League-titel på 30 år.

– Det har varit ett speciellt år, helt klart, konstaterar tysken enligt Liverpoolfc.com när han ombes att summera 2020.

– En del människor har sagt till mig att "åh herre gud, ni blev mästare och det var 2020 och ingen kunde fira..." Jag ser det på ett annat sätt - tänk hur året hade varit om vi inte hade blivit mästare. Då hade året varit riktigt uselt! För mig så hade vi ett par höjdpunkter i ett tufft år. I ett tufft år för hela världen har skapat en del ljusglimtar för våra supportrar, oss själva, våra familjer och vänner. Det är så jag ser på det.

– Det var ett speciellt år. Jag har fått en hel del erfarenheter som jag helst hade sluppit undan, men så blev det. Jag har accepterat det och ska försöka att använda mig av dem. 

– Vi skapade en del minnen som vi aldrig kommer att glömma. Det var året som gått. Jag kommer nog aldrig att ha menat en nyårshälsning så mycket som jag gör denna gång när vi välkomnar 2021 - jag hoppas verkligen att det blir ett bättre år än 2020. Vi kanske tillsammans, om vi alla tänker i de banorna, skapa lite positiv energi som kan hjälpa!


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer