Carra om Salah-intervjun

Bild till nyheten Carra om Salah-intervjun
Jamie Carragher tror att Mohamed Salah valde att göra den omtalade intervju med AS i hopp om att Liverpools ägare ska erbjuda honom ett nytt lukrativt avtal.

En av de största snackisarna hos de som följer Liverpool har under den senaste tiden varit Mohamed Salahs kommentarer i intervjun med spanska tidningen AS.

Jamie Carragher är en av de som spekulerar i varför anfallaren helt plötsligt valde att göra intervjun och prata om klubbarna Real Madrid och FC Barcelona.

"Det är en märklig tajming för en spelare att starta spekulationer om en övergång. Enligt mig var detta ett meddelande till Liverpools ägare om att de ska erbjuda honom ett nytt lukrativt avtal," skriver Carragher.

Carragher menar att det inte är någonting nytt att spelare ryktas till någon av de två spanska gigantklubbarna, men konstaterar att Liverpool just nu har en sådan pass hög status att de inte behöver rädas spanjorerna.

"Att se spelare bli jagade av La Liga-klubbarna hade varit ett problem för Liverpool för fem år sedan, men inte nu längre. Jag är inte ens övertygad om att Madrid eller Barca har råd med Salah. Att investera drygt £125M för en spelare som fyller 29 år till sommaren är ingen bra business."

"Liverpool är på en annan plats år 2020 jämfört med hur det såg ut när Luis Suarez, Javier Mascherano och Xabi Alonso flyttade från Anfield till Spanien. De lämnade av fotbollsmässiga anledningar. Ingen som lämnar Liverpool idag kan säga att de kommer att öka sina chanser att vinna titlar. Philippe Coutinhos erfarenheter från Camp Nou understryker detta."

"Liverpool kan dominera i England och Europa. De kan slåss om både ligatiteln och Champions League-titeln varje säsong medan Jürgen Klopp leder laget. Om han håller sig skadefri så kan Salah garanterat göra över 200 mål och fortsätta att sätta nya rekord."

"Om Salah fortfarande är kvar på Anfield om fyra år och lyckas fortsätta att prestera på hög nivå, då kommer han att ta en plats till höger i anfallet som en av de 11 bästa spelarna som spelat för Liverpool i klubbens historia."


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer