– Vilka anledningar finns det?

Bild till nyheten – Vilka anledningar finns det?
Jürgen Klopp kan inte förstå varför någon spelare skulle vilja lämna Liverpool nu med tanke på den fina situation som klubben befinner sig i.

Mohamed Salahs intervju med spanska AS, där han bland annat benämnde FC Barcelona och Real Madrid som klubbar av högsta klass, har satt fart på de eviga spekulationerna om att han kan komma att lämna Liverpool inom en snar framtid. 

Jürgen Klopp fick på presskonferensen inför West Bromwich frågor om sin anfallare, tysken slog fast att Salah är på bra humör och i fin form. 

Klopp konstaterade även att han inte ser någon anledning till varför man skulle vilja lämna Liverpool för tillfället - förutom vädret då!

– Vi alla kan söka efter något annat, men den enda anledningen att lämna Liverpool just nu skulle vara vädret!

– Vilka andra anledningar finns det? Det är en av världens största klubbar, vi betalar bra pengar, kanske inte mest i världen, men bra.

– Vi har en sensationell arena, otroliga supportrar med en fanbase över hela världen. Vår färg är röd, vilket är den bästa färgen.

– Vilken skulle vara anledningen? Man kan inte tvinga folk att stanna, det har vi aldrig gjort. Det handlar om timing, att det är rätt läge. Vi gör förändringar och hämtar in nya spelare. Om någon spelare vill lämna så kan vi inte hålla dem tillbaka. Men jag kan inte förstå varför någon skulle vilja lämna.

– När Mo svarade på frågan så sa han bara att han kanske skulle vara intresserad, han uteslöt ingenting. Jag ser annorlunda på saken om du skulle fråga mig, men om du frågar vilken spelare som helst i världen, som inte spelar iBarcelona eller Real Madrid, om de kan tänka sig att spela för någon av dem, varför skulle någon säga nej? 

– Det enda Mo sa var att "vi får se" och sedan det om Liverpool, att det ligger i klubbens händer. 

– Det kan inte finnas så mycket att prata om eftersom att något sådant här blev så upphaussat. Det är okej att det blir det, men det gör det inte mer viktigt för mig. Mo är en väldigt viktig spelare för mig, men skriverierna runtomkring honom är det inte.

Källa: Thisisanfield.com


13 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer