Fortsatta framsteg för Van Dijk

Bild till nyheten Fortsatta framsteg för Van Dijk
Virgil van Dijk har postat ett upplyftande inlägg på sociala medier där man kan se att han steppat upp rehabiliteringen och nu faktiskt involverar fotbollen i sin träning igen.

Virgil van Dijk har varit borta från spel sedan han utsattes för den våldsamma tacklingen av Jordan Pickford i oktobers Merseysidederby. 

Mittbacken tvingades operera knät, en operation som genomfördes med lyckat resultat, och sedan dess har man via bilder som klubben publicerat kunnat se hur han rehabtränar på gymmet på AXA Training Centre.

Nu har Van Dijk själv postat en video på sociala medier med texten "Step by step" där man kan se honom in action när han vid NAS Sports Complex i Dubai fortsätter arbetet med att komma tillbaka ut på planen. 

Särskilt roligt med klippet var att han, blott sex veckor efter operationen, börjat involvera fotbollen i sin träning. Det tyder på att 29-åringen gör fina framsteg i sin rehabilitering, något som manager Jürgen Klopp var inne på i en intervju förra veckan.

– Han mår så bra som man kan göra i en sådan här situation.

– Virgil är en väldigt positiv person och efter att ha kommit över den initiala chocken efter skadan så har han varit på bra humör och jobbat hårt för att komma tillbaka, men det är en skada som kommer att hålla honom borta under lång tid.

– Det är en väldigt, väldigt allvarlig skada och det kommer att ta tid, men han gör fina framsteg för tillfället. 


11 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer