U18 avslutade året med seger

Bild till nyheten U18 avslutade året med seger
Liverpools U18 avslutade året på bästa sätt genom att besegra Derby. Tyngre gick det för U23-laget som åkte på en uddamålsförlust mot Tottenham.

I lördags spelade både Liverpools U18- och U23-lag. För de förstnämnda var det ett bortamöte med Derby i Premier League North som gällde, en match som de vann med 3-1.

Mål från James Norris, Harvey Blair och Isaac Mabaya säkrade segern i deras sista match för året. 

– Det var ett fint sätt att avsluta året på, säger tränare Marc Bridge-Wilkinson till Liverpoolfc.com.

– Det var en krigarseger. Planen var svårspelad och det blåste mycket. Det var en annorlunda typ av insats, men jag är nöjd med hur laget tog sig an utmaningen.

Liverpools U18: Pitaluga, Wilson (Ennis, 83), Norris, Quansah, Koumetio, Miles, Mabaya, Corness, Blair (Hayes-Green, 75), Woltman, Musialowski (McConnell, 77).

Förlust för U23

U23-laget välkomnade Tottenham Hotspur till akademien för en sammandrabbning i Premier League 2. Matchen blev en fartfylld tillställning med sju mål totalt, men då fördelningen av målet blev fyra till gästerna och tre till de rödklädda så kammade Liverpool noll.

Owen Beck imponerade med ett hattrick i målgivande passningar, han spelade fram Liam Millar, Tyler Morton och Jack Bearne.

– Jag tycker att grabbarna gjorde det bra, sa tränare Barry Lewtas efter matchen.

– Vi spelade fin fotboll i perioder så det är tufft att acceptera det sena målet som innebar förlust, men jag är nöjd med insatsen. Jag var inte nöjd med hur vi spelade mot Blackburn förra veckan, men vi gjorde det bra här. 

– Det är en besvikelse att släppa in tre mål på fasta situationer, men vi har ett ungt lag så vi kommer att lära oss av det. Vi skapade några fina chanser, så att det slutar i en förlust är tungt.

Liverpools U23: Jaros, Bradley, Beck, Van den Berg, Savage, Clarkson, Morton, Clayton, Bearne (Stewart, 82), Cain (Sharif, 88), Millar.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer