– Ett välförtjänt pris

Bild till nyheten – Ett välförtjänt pris
Roy Hodgson menar att Jürgen Klopp förtjänade att utnämnas som världens bästa manager för andra året i följd. Han hoppas dock kunna sätta käppar i hjulen för tyskens arbete när Liverpool gästar Selhurst Park under lördagen.

Roy Hodgson har mött pressen inför lördagens match mot Liverpool och engelsmannen passade på att beröm sin tränarkollega Jürgen Klopp som prisats som årets tränare av FIFA.

– Det är svårt att bli nominerad en gång, så att vinna priset två gånger är faktiskt otroligt, sa Hodgson enligt Thisisanfield.com.

– Imorgon ska jag berätta för honom hur glad jag är för hans skull och att det är ett välförtjänt pris. De hade en fantastisk säsong ifjol.

– Det som gör honom till en duktig manager är vad som gör alla duktiga managers till just duktiga - han har en tydlig vision för vad han vill göra med sitt lag och arbetar stenhårt på träningsplanen för att få spelarna att anamma den idén.

– Han är en duktig man-man-manager, vilket man kan se i form av den relation han har till sina spelare. Han är väldigt varm och vänlig, men samtidigt är jag säker på att han pushar dem hårt på träning. Han når inte framgångar genom att vara spelarnas vän, han når framgångar genom sitt högklassiga arbete som tränare, men att han kan visa de fina personliga sidorna av sig själv gör att spelarna vill spela för honom.

Hodgson hoppas dock kunna förstöra något eventuellt firande genom att störa Liverpool med sitt Crystal Palace.

– Han besitter fantastiska kvaliteter och enligt mig var detta ett bra beslut av FIFA, men imorgon kommer vi att göra vårt bästa för att förstöra något eventuellt firande.


5 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer