Hendo hyllar Fabinhos mittbacksspel

Bild till nyheten Hendo hyllar Fabinhos mittbacksspel
Jordan Henderson väljer att i dagens matchprogram lyfta upp Fabinhos prestationer så här långt under säsongen.

Fabinho har i Virgil van Dijk och Joe Gomez frånvaro fått spela mycket som mittback denna säsong, en uppgift som brassen löst med bravur. Trots att han spelat tillsammans med flera olika mittbackspartners, med olika grad av erfarenhet, har Fabinho radat upp högklassiga prestationer.

Lagkapten Jordan Henderson berömmer sin lagkamrat inför matchen mot Tottenham.

"När jag skriver detta så vet jag ännu inte om Joel Matip kommer att vara fit for fight, men om denna säsong lärt oss någonting så är det att alla som drar på sig den röda tröjan kan bidra."

"Oavsett om det varit Caoimhin Kelleher, Neco Williams, Rhys Williams, Nat Phillips, Leighton Clarkson, Billy Koumetio eller någon annan så har de bidragit när de fått förtroendet. Detta är något som seniorspelarna uppskattar något enormt, vi vet att det inte är lätt att komma in i ett erfaret lag som ung spelare."

"Jag vill också nämna Fabinho i det här sammanhanget. Det kanske känns konstigt att jag nämner en brasiliansk landslagsman på detta sätt, men den här säsongen har presenterat en rad olika utmaningar för Fab och han har klarat av dem alla med bravur."

"Det är ingen överraskning att han reagerade på det här sättet, Fab är ett proffs av allra högsta klass och hans kvaliteter tillåter honom att spela på flera olika positioner, men sättet han presterat på, på en ovan position - det är otroligt."

"Som jag känner Fab så kommer han att ta sig an kvällens match med samma professionella inställning oavsett vilken position han ska spela på. Den standard han satt för sig själv och som han når upp till väldigt ofta har hjälpt oss att hantera skadeproblemen på ett bättre sätt än vad många hade förväntat."

Källa: Liverpoolfc.com.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer