Klopp: Van Dijk gör fina framsteg

Bild till nyheten Klopp: Van Dijk gör fina framsteg
Jürgen Klopp har kommit med en uppdatering vad gäller Virgil van Dijks rehabilitering. Tysken konstaterar att det går framåt samtidigt som han understryker att det kommer att ta tid för mittbacken att ta sig tillbaka.

Virgil van Dijk har varit borta från spel ända sedan Merseysidederbyt i oktober efter att ha åkt på en rejält stygg tackling av Jordan Pickford. Mittbacksbjässen skadade knät så pass allvarligt att det krävdes operation innan den långa rehabiliteringen kunde starta på allvar.

För någon vecka sedan publicerade Liverpool de första bilderna på Van Dijk sedan skadan när han tränade på gymmet på AXA Training Centre i Kirkby. Jürgen Klopp har nu kommit med en uppdatering vad gäller mittbackens status.

– Han mår så bra som man kan göra i en sådan här situation, citeras Klopp av Liverpool Echo.

– Virgil är en väldigt positiv person och efter att ha kommit över den initiala chocken efter skadan så har han varit på bra humör och jobbat hårt för att komma tillbaka, men det är en skada som kommer att hålla honom borta under lång tid.

– Jag måste säga det igen, det var verkligen en galen tackling som jag fortfarande inte kan förstå. Jag tänker inte på det ofta, men ni frågade mig och då kom jag att tänka på det.

– Det är en väldigt, väldigt allvarlig skada och det kommer att ta tid, men han gör fina framsteg för tillfället.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer