Klopp: Borde vunnit trots inledningen

Bild till nyheten Klopp: Borde vunnit trots inledningen
​Efter en alldeles för svag inledning av 1-1-matchen mot Fulham känner Jürgen Klopp att laget höjde sig tillräckligt mycket för att kunna få med sig samtliga tre poäng.

Liverpool startade svagt i mötet med Fulham och hamnade i underläge 25 minuter in i matchen. Efter baklängesmålet höjde sig de rödklädda, men lyckades endast att få med sig en poäng efter en sen kvittering av Mohamed Salah.

Jürgen Klopp känner dock att prestationen tillslut kunde ha varit värd mer än en poäng.

– Jag är inte frustrerad längre över inledningen, men det är sant att det tog en halvtimme för oss att komma igång, självklart gör det saker och ting svårare, citeras han av Liverpoolfc.com.

– Det var första gången på mycket länge som supportrar var på plats här, de skapade en bra atmosfär. Vi hjälpte Fulham att skapa den atmosfären. De spelade lite annorlunda jämfört med hur de brukar, de spelade längre, mer direkta bollar. De slog den mot Loftus-Cheek, satsade på andrabollar och så vidare. 

– Vi kunde ha förlorat matchen under den första halvtimmen, men under de avslutande 60 minuterna borde vi ha vunnit. I slutändan blev det en poäng, det är så det är. 

Alisson Becker var tillbaka från skada och stod för en fin prestation som höll sitt lag kvar i matchen när Fulham öste på i starten.

– Man kunde se i en eller två situationer att han behöver rytm också, men i de viktiga lägena fanns han där.

– Han gjorde sensationella räddningar, men målvakten på den andra planhalvan hade mycket att göra också.


10 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer