Hendo: Finns inga bortförklaringar

Bild till nyheten Hendo: Finns inga bortförklaringar
Jordan Henderson sökte inte efter några ursäkter efter den svaga insatsen mot Fulham.

Liverpool kom inte upp i nivå under söndagskvällen och fick endast med sig en poäng från mötet med Fulham.

– Vi kom inte igång under de första 25-30 minuterna. Det funkar inte i Premier League, då blir man straffad, konstaterade lagkapten Jordan Henderson till Sky Sports efter slutsignalen.

– Det som var bra var att vi reagerade efter det, avslutade halvleken starkt och dominerade den andra halvleken. Vi är besvikna över starten, men nöjda med reaktionen.

– Jag vet inte varför vi inte kom igång direkt. Alla i laget var långsamma ur startblocken medan Fulham startade väldigt bra. Vi kan inte göra på det sättet. När man inte vinner måste man se till att inte förlora, men vi var inte tillräckligt bra för att få med oss alla tre poäng idag.

– Jag vill inte komma med några bortförklaringar. Vi måste förbättra oss och spela när vi ombeds att spela, det är allt vi kan göra. Vi blev bättre, men av någon anledning inledde vi inte bra. Vi är besvikna.

Liverpool har haft stora skadeproblem under säsongen. 

– Skador är tufft som spelare, jag har haft några stycken själv. Det är inte roligt när man ser lagkamrater bli skadade. Det var svårt att komma över sättet som Joe Gomez skadade sig på. Det är tufft, men skador uppstår för de andra lagen också.

– Det stärker oss i omklädningsrummet, vi vill fortsätta kämpa. Oavsett vilka 18 spelare som är tillgängliga så ger vi allt för de tre poängen.


4 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer