​Rapport: Plattmatch i London

Bild till nyheten ​Rapport: Plattmatch i London
Liverpool stod för en mindre bra insats mot Fulham och lyckades endast få med sig en poäng. Därmed missade de chansen att ta över ligaledningen.

Fulham var det överlägset bästa laget i den första halvleken och tog välförtjänt ledningen halvvägs in. Efter en hörna från höger fick Bobby Reid lite yta framför sig och utnyttjade det på bästa sätt genom att dunka in 1-0 bakom en chanslös Alisson.

1-0:

Jürgen Klopp visade sitt missnöje vid flertalet tillfällen när han försökte vråla igång sitt lag som såg allt annat än taggade ut. Alisson tvingades flera gånger hålla bortalaget kvar i matchen genom ett par fina räddningar.

I paus tvingades Joel Matip avsluta matchen på grund av känningar i ryggen. Jordan Henderson klev ned i backlinjen medan Takumi Minamino kom in från bänken.

Med en usel första halvlek i ryggen höjde sig Liverpool till den andra, men de nådde aldrig upp i den nivå som de vanligtvis gör. Förbättringen räckte till en poäng då de med tio minuter kvar att spela tilldelades en straff som Mohamed Salah satte till 1-1.

1-1:

I slutminuterna skickade Liverpool in inlägg efter inlägg i boxen men utan att på allvar hota Fulham som lyckades hålla ut fram till slutsignalen och därmed fick de båda lagen nöja sig med en poäng vardera.