Ställer in julfesten

Bild till nyheten Ställer in julfesten
Det kommer inte att bli något gemensamt julfirande för spelartruppen i år.

Precis som för många andra kommer julen inte att vara sig riktigt lik för Liverpooltruppen. Vanligtvis har truppen ett gemensamt firande, men detta kommer inte att bli av i år, meddelar Jürgen Klopp.

– Jag tror inte att vi kan göra något sådant i år, det är inte möjligt eftersom att vi alla måste följa samma regler, citeras tysken av Mirror.

– Jag vet inte exakt hur reglerna kommer att se ut då, men det verkar inte ens som att vi kommer att kunna ha en lunch tillsammans som klubb. Det kanske hade varit möjligt, med tanke på att vi vanligtvis äter här, och har på ett sätt ätit lunch tillsammans varje dag, men allt måste ske med social distansering.

– I år kommer det inte att ske. Det är en utmaning för oss alla när vi ska bygga en grupp, det försvåras utan sådana här typer av tillställningar. Det är en en stor utmaning för grabbarna att omedelbart öppna upp sig för de nya spelarna utan att de har fått ha en kväll tillsammans där man kan lära känna varandra på ett helt annat sätt.

Klopp menar att det är svårare att välkomna nyförvärv på grund av den situation som råder. I somras värvades Thiago Alcantara, Kostas Tsimikas och Diogo Jota till klubben. Tysken säger dock att spelartruppen gjort ett bra jobb med omfamna nytillskotten, något som verkar stämma om man ser till exempelvis Jotas storform som han visat under sina första månader i klubben.

– Vi har inte så många nya spelare i år, men det har varit ett par stycken, så det har varit en utmaning. De har gjort de väldigt bra med tanke på att de inte ens kunnat prata med varandra på en festligare tillställning. Jag hoppas lika mycket som alla andra att saker och ting kan återgå till det normala, men någon julfest eller maskerad eller så kommer inte att bli av, nej.


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer