Klopp om skadeläget i truppen

Bild till nyheten Klopp om skadeläget i truppen
Jürgen Klopp hade inga nya skador att rapportera inför matchen mot Midtjylland. Tysken hintade dock om att det blir ett något yngre lag som ställs på benen mot danskarna.

Jürgen Klopp fick under tisdagens presskonferens en fråga om skadeläget i truppen. 

– Ingen har dragit på sig några skador från senaste matchen. Å andra sidan är ingen som är borta redo för spel ännu, var tyskens korta svar.

Liverpool är som bekant redan klara för avancemang till slutspelet i Champions League efter att ha säkrat gruppsegern mot Ajax förra veckan. Det ger managern möjligheten att vila seniorspelare om han så skulle önska.

– Jag har fortfarande ett par timmar till innan jag fattar besluten kring truppen. Vi har ett träningspass till idag. Detta är första gången som vi inte måste få med oss ett resultat i sista gruppspelsmatchen, vilket vi måste ta i beaktning, men vi måste också tänka på att vi är Liverpool, det är Champions League och vi vill vinna.

– Med det i åtanke så kommer vi att ta ut en trupp och startelva.

– Oavsett vilken elva vi ställer upp med vill jag se att vi spelar som vi brukar. Denna match skiljer sig inte från de andra förutom att vi inte måste vinna. Men vi vill fortfarande vinna. Jag vill se att vi presterar på sådant sätt att folk kan se att vi vill vinna.

Tysken hintade om en rotation i laget genom att påpeka det hektiska spelschemat.

– Vi kan inte glömma situationen som vi befinner oss i. Vi har många matcher som väntar. Jag hörde nyss att vi under de kommande 22 dagarna ska spela sex matcher. Vi ska se till att vi är redo inför de utmaningar som väntar.


1 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer