Tror ej på förlängning för Adrián

Bild till nyheten Tror ej på förlängning för Adrián
Journalisten James Pearce ser det som osannolikt att Adrián skulle få en förlängning av sitt kontrakt som löper ut till sommaren.

Adrián plockades in till Liverpool genom en gratisövergång sommaren 2019 som en ersättare till Simon Mignolet som lämnade för spel i Club Brugge i sitt hemland Belgien.

På grund av Alissons upprepade skadebekymmer har Adrián fått en hel del speltid för Liverpool - 23 framträdanden har det blivit sedan han kom till Merseyside. Prestationerna har mestadels varit bra, men efter en del svajiga insatser, där han spred osäkerhet i backlinjen med sitt svaga spel med fötterna, fick den unge målvakten Caoimhin Kelleher chansen att starta mot Ajax när Alisson återigen var otillgänglig för spel på grund av skada.

Kelleher imponerade så pass mycket att han även fick starta mot Wolverhampton. Med två hållna nollor på dessa matcher anses han nog vara andremålvakt för tillfället.

James Pearce i The Athletic tror att Adrián är inne på sin sista säsong i Liverpool då spanjorens kontrakt löper ut till sommaren.

"Adriáns kontrakt går ut till sommaren och jag skulle bli väldigt förvånad om han skulle få ett nytt avtal. Om Liverpool måste köpa en ny andremålvakt 2021 beror på hur Kelleher presterar under resterande del av säsongen," skrev Pearce i en frågestund med sina läsare.


6 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer