"Bästa insatsen sedan de vann ligan"

Bild till nyheten "Bästa insatsen sedan de vann ligan"
Läs vad de brittiska tidningarna skriver efter Liverpools styrkedemonstration mot Wolverhampton.
Dominic King, Daily Mail:

"Liverpool är en stad som känner vilken av att hitta rätt sång för rätt tillfälle. Under söndagskvällen hände det igen. 'Oh Happy Days' av Edwin Hawkins Singers var låtvalet av den ansvarige för musiken på Anfield. De tre orden fångade verkligen humöret på plats - efter 39 långa veckor kunde supportrarna ta plats på läktarna för att återigen se deras favoritlag spela."

"De som tog plats på The Kop hade kommit för att se mästarna och de belönades med en insats som går att argumentera för att vara den bästa sedan den 30 år långa vänta på ligatiteln avslutades."

"Chelsea och Tottenham har inlett säsongerna bra och de är två lag med stor potential. Manchester City börjar även de hitta formen igen - det vore dumt att inte anta att de är involverade i titelstriden under våren."

"Men man ska ta med sig att Liverpool har satt ribban väldigt högt. Jürgen Klopp kanske inte känner att sitt lag är favoriter till titeln, men med all respekt gentemot tysken: han lurar ingen - särskilt inte de som var på plats på Anfield."

Melissa Reddy, Independent: 

"Efter 269 dagar kunde 1500 supportrar ta plats på The Kop och 500 på Main Stand. Det var känslosamt för supportrarna att vara tillbaka och det var även känslosamt för spelarna att ha dem tillbaka, även om det var i mindre skala än vanligt."

"'Bring on the champions' var det dominerande låtvalet inför matchen följt av 'You'll Never Walk Alone' och en hejdundrande applåd när spelarna gick ned på knä innan avspark."

"Varje tackling, varje nick, varje lyckad passning möttes av ett vrål från läktarna. Ett korrekt VAR-beslut och känslofyllda supportrar på plats kändes som ren fantasi med tanke på hur de senaste månaderna har sett ut."

"De som var på plats fick se Englands bästa lag prestera på absolut högsta nivå för första gången sedan den 30-åriga väntan på titeln avslutades. Detta kändes mer som den sport vi alla älskar jämfört med den variant vi tvingats leva med under den senaste tiden."

Chris Bascombe, Telegraph:

"Den övertygande segern och prestationen mot Wolverhampton togs emot av supportrarna som en slags start på den segerparad som aldrig blev av. När Nelson Semedo satte bollen i eget nät för Liverpools fjärde mål för kvällen var det feststämning på arenan."

"Jürgen Klopp och spelarna kommer självklart inte se det på det sättet. De har fullt fokus på att säkra den 20:e titeln istället för att tänka tillbaka på den 19:e."

"När Liverpool anföll, vilket var många gånger i matchen då laget presterade på högsta nivå, kunde man nästan tro att The Kop var fullsatt. Det gick inte att ta miste på den extra gnutta energi spelarna hade när de utklassade sin motståndare."

"Det lockande scenariot där Klopp, José Mourinho och Pep Guardiola gör upp om titeln i år ser ut att kunna bli verklighet."

Paul Joyce, The Times:

"Efter 269 dagar kunde de lyckligt lottade supportrar som tagit plats på The Kop skandera en ramsa som inte hörts på 30 år: 'Bring on the champions' dominerade ljudkulissen när Anfield väcktes till liv. Jürgen Klopps lag svarade genom att leverera en prestation som visade att de besitter kvalitet av högsta klass."

"'Om ingen är skadad är det en perfekt kväll,' sa Klopp efter matchen. 'Oavsett vädret på utsidan så var det solsken inne på arenan.'"

"Fina avslut av Mohamed Salah, Gini Wijnaldum och Joel Matip ledde till glädjevrål från de 2000 supportrar som fanns på plats. Wolverhampton inledde bra, men vek ned sig och åkte på sin största förlust mot Liverpool sedan 1968 när Nelson Semedo satte bollen i eget nät för kvällens fjärde mål. Nuno Espirito Santo lämnade med mycket att fundera på."


9 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer