– Välkomna tillbaka till Anfield

Bild till nyheten – Välkomna tillbaka till Anfield
Mot Wolverhampton får 2000 supportrar ta plats på Anfield. Jürgen Klopp är mycket glad över kunna välkomna dem tillbaka efter en sådan lång frånvaro.

Matchen mellan Liverpool och Wolverhampton kommer att spelas inför 2000 åskådare på Anfield. Jürgen Klopp tar fasta på det faktumet i matchprogrammet:

"Det finns bara ett sätt att börja den här texten på: välkomna tillbaka till Anfield."

"Wow. Jag har väntat så länge på att få säga de orden. Till er lyckligt lottade som får chansen att vara här - jag är väldigt glad över att få se er."

"Vi har saknat er och trots att vi inte behövde en påminnelse om hur viktiga supportrarna är för oss så har vi ändå fått det."

"Vi vet att Anfield inte kommer att vara fullpackat, det får vi vänta lite längre på, men idag är ett väldigt positivt steg på vägen. Inte bara för oss utan för staden Liverpool i sin helhet. Jag hoppas att många kommer att ta samma steg under de kommande veckorna."

"Av er som är på plats vill jag bara be om en sak - stötta dessa grabbar på bästa möjliga sätt efter det regler som finns. Jag vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att spela inför mindre publik eftersom att man kan höra enskilda röster, så vi har alla ett ansvar att vara så positiva vi bara kan."

"Det har gått lång tid sedan ni såg det här laget senast och jag hoppas att ni kommer att gilla vad ni ser."

"Det är inte den lättaste perioden för oss, vi har tagit emot en del smällar, men om något så har det sammanfört gruppen ännu närmare. Vi är fullt inställda på att vara det lag och den klubb som våra otroliga supportrar förtjänar."

"Det är också viktigt att säga, till de som inte är här - vi spelar för er också. Vi har känt er med oss i allt vi har gjort sedan mars."

"Vi spelar för och på grund av våra supportrar. Det kommer aldrig att förändras."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer