Senaste nytt inför Wolves

Bild till nyheten Senaste nytt inför Wolves
Jürgen Klopp har uppdaterat med senaste nytt inför söndagens match mot Wolverhampton. Här kan du se presskonferensen samt läsa en textad sammanfattning.
Jürgen Klopp om skadeläget:

– Trent och Naby återvänder till lagträning idag. Vad vi gör av det får vi se. 

– Vi hade ett par spelare med smällar från Ajax-matchen. De har inte gjort så mycket mer än behandlingar under dessa dagar. Vi får se hur det blir med dem.

– Utöver Naby och Trent är det ingen som har återvänt till träning. Ox ser mycket lovande ut, han gör mycket delar med laget nu. Han kommer att göra stora framsteg under de kommande dagarna.

– Det finns en chans att Naby och Trent är med i matchtruppen. Om de klarar 90 minuter vet jag inte riktigt.

Om Kelleher:

– Han ser bra ut. Han är lugn som person. Han har inte svävat iväg under veckan. Det var ett stort beslut att spela honom, men som tur är föll det väl ut. 

– Vi får se nu hur det utvecklar sig.

Om fem byten:

– Jag visste att det inte skulle tas upp på PL-mötet. Vi hade en majoritet vid ett tillfälle för att gå igenom en förändring, men vi fick inte rösta.

– Att ingenting har hänt sedan dess tyder på att det är andra personer inom vissa klubbar, klubbchefer och liknande, som inte håller med sina managers. Det är synd, för det visar att de inte bryr sig om sina spelares hälsa.

– Det rätta vore helt klart att införa fem byten. Om vi inte gör förändringar kommer det även att påverka landslaget för Gareth Southgate, han kommer att kunna använda de spelare som inte är skadade i sommarens EM, därför är detta också ett problem för FA. 

– Det här handlar inte om Liverpool. Jag pratar för alla spelare, inte enbart mina egna. 

Om att supportrarna återvänder på söndag:

– Jag hoppas att det blir en härlig upplevelse för oss alla. Efter en sådan här lång frånvaro tror jag att alla är på bästa möjliga humör.

– Jag hoppas att de kan njuta av matchen. De borde vara riktigt glada över att få vara tillbaka på arenan. 

Om fyra vilodagar inför Wolves:

– Det är välbehövligt. I en normal vecka hade vi spelat redan idag. Jag är glad att vi inte gör det denna gång. 

– Vilodagar är sällsynta, men de är väldigt viktiga. Jag är nöjd att vi fått dessa dagar, men det tror jag att ni visste redan.

Om Wolverhampton:

– De spelar som ett topplag. De har gjort det otroligt bra under de senaste åren. Nuno gör ett fantastiskt jobb.

– De har ett arbetssätt vad gäller värvningar som verkar fungera mycket bra. 

Om svårigheterna utan supportrar:

– Allt har varit svårare utan supportrar, helt klart. Men tillslut fick man lov att sluta tänka på det, annars blev det bara en besvikelse varje gång "jaha, inga supportrar idag igen." Om det är en dålig plan så kan man inte gå in med en dålig inställning bara för det, detsamma gäller spel inför tomma läktare.

– Nu hoppas vi att vi kan njuta av fotbollen lite extra (när supportrarna är tillbaka).

Om Hendersons ledaregenskaper:

– Han är en viktig ledare. Hendo kommer att klara sig bra även efter livet som fotbollsspelare. Han är en smart person och en duktig ledare.

– När det gäller att stötta de yngre spelarna så vore det inte rättvist att endast nämna Hendo. Han kanske låter högst på planen, men det finns många spelare som ser till att stötta ungdomarna.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer