Hoppas på Robbo och Hendo mot Wolves

Bild till nyheten Hoppas på Robbo och Hendo mot Wolves
Både Andy Robertson och Jordan Henderson fick rejäla smällar mot Ajax. Jürgen Klopp hoppas dock ha dem båda tillgängliga för spel till helgen.

Liverpool har haft stora problem med skador i truppen under hösten. Inför Ajax utökades skadelistan med ytterligare ett namn då det konstaterades att Alisson Becker gjort illa hamstringen.

Under matchen - som vanns av hemmalaget med 1-0 vilket innebar gruppseger och avancemang till slutspelet - fick både Andy Robertson och Jordan Henderson rejäla smällar. 

Robertson fick ankeln tejpad i första halvleken medan Henderson fick en tryckare i ryggen.

– Robbo fick en kraftig smäll mot ankeln under den första halvleken. Han behövde tejpas och i pausen fick de lov att tejpa igen, sa manager Jürgen Klopp efter matchen.

– Hendo åkte på en smäll i ryggen. 

Klopp ser dock positivt på möjligheterna att ha de båda spelarna tillgängliga till söndagens match mot Wolverhampton. 

– Nu har vi två dagar längre vila inför nästa match än vad vi haft under de senaste veckorna. Jag vet inte. Saker som detta brukar ofta visa sig tydligare dagen efter. 

– Just nu är jag ganska positivt runt det hela, men jag är inte säker. Det är ett problem som vi får fundera över de två kommande dagarna, inte ikväll, sa tysken.

På fredag väntas Klopp hålla sin presskonferens inför matchen mot Wolves och då blir säkerligen skadeläget i truppen ett ämne som tas upp.

Källa: Liverpool.no


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer