1500 fans på The Kop på söndag

Bild till nyheten 1500 fans på The Kop på söndag
Om fyra dagar tar fansen plats på Anfields läktare igen för första gången sedan 11 mars.

Tack vare lättade Coronarestriktioner på Merseyside har Liverpool fått klartecken att släppa in 2000 fans till matchen mot Wolverhampton, med avspark kl 20.15 på söndag.

Det blir alltså första gången Anfield får ta emot publik sedan CL-förlusten mot Atletico Madrid i mars.

Enligt den ursprungliga planen skulle samtliga 2000 ta plats på Main Stand, men det är nu ändrat så att 1500 avundsvärda supporters får slå sig ned på The Kop, medan övriga 500 blir sittande på Main Stand.

Detta enligt The Athletics trovärdige reporter James Pearce.

1500-500 är även fördelningen mellan ordinarie biljetter och biljetter till sponsorer, hospitality, familj och så vidare.

Tidigare har man även meddelat att sång och rop ska vara förbjudet, men nå är reglerna ändrade till att man måste sitta ned hela tiden och att "jubel, firande och övriga reaktioner ska göras på ett ansvarigt sätt."

Med dagens muntra vaccinnyheter från Storbritannien så får vi hoppas att vi har sett tomma läktare för sista gången på Anfield. 

De är först i världen med att godkänna vaccinet från läkemedelsföretagen Pfizer/BioNtech och enligt BBC räknar man att redan inom några dagar starta vaccineringen av folk som befinner sig i de största riskgrupperna. 

10 miljoner vacciner ska inom en kort period finns tillgängliga på ö-riket.

Källa: liverpool.no

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer