"Kan ha säkrat en start mot Wolves"

Bild till nyheten "Kan ha säkrat en start mot Wolves"
Läs vad de brittiska tidningarna skriver efter 1-0-segern mot Ajax som säkrade gruppsegern och avancemang till slutspel för Liverpool.
Neil Jones, Goal:

"Liverpool lottade denna vecka ut vilka supportrar som får chansen att närvara på Anfield på söndag när Wolverhampton gästar."

"I den här takten kanske de behöver hålla en ny lottdragning om vilka som får chansen att sitta med på bänken."

"Skadelistan är nio seniorspelare lång just nu med Alisson som senaste namnet att skrivas upp."

"Målvakten var borta, högerbacken, båda förstavalen på mittbackspositionerna, vicekaptenen, £50M-värvningen, sommarens storvärvning som inte har spelat sedan Merseysidederbyt, Alex Oxlade-Chamberlain och Xherdan Shaqiri."

"Det känns som att Liverpool har varit i paniktillstånd i över två månaders tid, trots det så är de på en delad förstaplats i Premier League och tog sig på ett säkert sätt vidare ur Champions League-gruppen."

"Delar fortsätter att falla av, men tåget fortsätter trots allt att rulla."

Dominic King, Daily Mail:

"Det vore fel att säga att Ajax pepprade Liverpools mål med skott från start till mål, men när de väl kom nära så fanns Kelleher på plats och lyckades avvärja faran."

"Hans beslutsfattning var bra - sättet som han plockade upp en lös boll för att sedan kasta den 40 meter till Sadio Mané var särskilt imponerande - och räddningarna var inte mindre imponerande."

"Kelleher var lugn och förnuftig just när Liverpools försvar behövde det. Detta kan ha säkrat honom en första Premier League-match till helgen, mot Wolverhampton. Klopp kommer mer än någon annan att vara glad över hur målvakten hanterade pressen."

Chris Bascombe, Telegraph:

"Med tanke på att Kelleher släppte in sju mål för Liverpools U23-lag mot Manchester City i lördags är det få managers som hade beslutat att spela den unge målvakten i en Champions League-match. Om det är ett tecken på att Kelleher är på väg att bli vuxen eller om det är för att Adrián behövs i Premier League återstår att se."

"Vi förväntar oss så mycket, trots att halva laget är på sjukavdelningen i den nya träningsanläggningen, men allt som oftast lyckas de fortfarande att hitta ett sätt. Skadorna kanske är ett hinder för den fantastiska fotbollen, men inte för möjligheterna att få med sig resultat."

"Liverpool har inte levererat de allra mest otroliga prestationerna, det är på grund av omständigheterna. Klopp vet att det kommer att krävas mer än disciplin, organisation och tur om klubben ska kunna ta hem sin sjunde Champions League-titel. Allt sådant hjälper, men Klopp kan se fram emot att ha fler spelare, bättre rytm och supportrar vid sin sida när utslagsrundorna drar igång."

Paul Gorst, Liverpool Echo:

"Vilken förvandling som har skett i Europa för "The Reds" under dagens manager. För fem år sedan hade en säkrad plats i turneringen varit något som firades rejält. Nu slåss de kontinuerligt bland de 16 bästa och har en chans att bli europeiska mästare varje gång."

Precis som många andra väljer Gorst att lyfta fram de yngre spelarnas insats.

"Kelleher kan nu få förtroendet i Premier League mot Wolves på söndag. Detta var ett perfekt sätt att tacka för managerns förtroende."

Jones blev matchvinnare.

"Förra säsongen visade han i vissa matcher glimtar av briljans. Denna säsong har han mognat och har med flertalet fina insatser varit en utmärkande spelare."


7 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer