Storförlust för U23

Bild till nyheten Storförlust för U23
Liverpools U23 åkte i helgen på en tung förlust mot Manchester City på akademin i Kirkby.

I lördags var det inte bara Liverpools seniorlag som var i spel, även U23-laget hade match.

Precis som för Jürgen Klopps mannar slutade det dock i besvikelse: för Klopp och Co. handlade besvikelsen huvudsakligen om VAR-beslut som gick dem emot, medan besvikelsen för akademilaget grundade sig i resultatet då de åkte på en storförlust mot Manchester City.

Redan i halvtid låg Barry Lewtas grabbar under med tre mål mot noll, men efter pausvilan väcktes hoppet om en vändning när Morton satte ett reduceringsmål tre minuter in i den andra halvleken. Tyvärr svarade City omedelbart med att göra sitt fjärde mål för matchen.

De rödklädda lyckades återigen att reducera, men vid ställningen 4-2 raserade allt för hemmalaget och de ljusblåa gästerna lämnade tillslut planen med en 7-2-seger.

Liverpool U23: Kelleher, Bradley, Beck, Savage, Koumetio (Sharif, 72), Clayton, Clarkson, Morton, Longstaff, Millar, Stewart (O’Rourke, 75)

Avbytare som blev kvar på bänken: Norris, Ojrzynski, Larouci.