– Viktigare än någonsin att alla presterar

Bild till nyheten – Viktigare än någonsin att alla presterar
Jürgen Klopp väljer att i matchprogrammet inför matchen mot Atalanta påpeka att samtliga spelare i truppen kan spela en stor roll i att hjälpa laget mot fortsatta framgångar.

Efter matchen mot Leicester i söndags pratade James Milner om hur positivt det är när lagkamraterna pushar varandra för att prestera ännu bättre. Detta är någonting som Jürgen Klopp fokuserar på i matchprogrammet inför Atalanta:

"Jag brukar säga att det handlar om kollektivet här och jag tycker att insatsen mot Leicester visade just det."

"Det var inte en seger enbart för spelarna som fick speltid. Det var en seger för de spelarna som hjälpte oss i förberedelserna och som var redo om de behövdes."

"James Milner, som spelade en fantastisk match - FANTASTISK - sa det så bra efter matchen. Han sa nästan inte ett ord om sig själv, trots att hans insats kunde fått en att sjunga glada sånger."

"Istället pratade han om laget i sin helhet och de som inte var med i just den matchen men som kommer att vara det framöver."

"Det är så viktigt att varje spelare inser hur viktiga de är. Under denna säsong är det viktigare än någonsin att alla i truppen presterar om vi ska vinna någonting. Det har alltid varit så för oss, men de rådande omständigheterna förstärker det faktumet."

"Det har varit tufft den senaste tiden, men vi kan se möjligheter. Vi såg i matchen mot Leicester hur beslutsamma och sammanhållna vi är. Jag såg en grupp full av mod och kämpaglöd."

"Vi kommer att behöva dessa kvaliteter från och med nu och fram till maj. Vi måste pressa oss själva mer än någonsin."


3 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer