– Han gör det lättare för oss

Bild till nyheten – Han gör det lättare för oss
Mohamed Salah menar att Diogo Jotas fina målform hjälper laget på ett ypperligt sätt samtidigt som det avlastar den ursprungliga fronttrion.

Diogo Jota har varit en av Liverpools bästa spelare efter att ha anlänt till klubben i somras. Anfallaren har gjort åtta mål på 12 matcher under hösten.

Anfallskollegan Mohamed Salah är glad över tillskottet i truppen.

– Vi är glada för hans skull. Som lagkamrater pushar vi varandra varje dag på träning, så att se någon komma in och göra mål gör en glad. Han är till stor hjälp för laget och gör det lättare för oss i anfallet, säger Salah till Liverpool Echo.

– Förhoppningsvis kan det fortsätta så. Att han gjort en del mål nu i början är bra för hans självförtroende.

– Att ha någon mer som kan göra mål är ett perfekt alternativ för oss. Nu kan vi spela alla fyra tillsammans eller fortsätta med tre.

Mohamed Salah själv har haft en fin säsongsinledning med 10 mål på 13 matcher. I intervjun fick han frågan om han hoppas vinna skytteligan i Premier League för tredje gången.

– Jag menar att det är svårt att göra det första gången, men det är ännu svårare att göra det en andra gång och ännu lite svårare att göra det för tredje gången.

– En del människor kommer alltid att klaga. De säger "han är bra, men han är inte så bra på det här."

– Man måste bara fortsätta att göra det man är bra på, jag är stolt över det jag uträttar. Mål, assists - det känns bra, det är vårt jobb och vi måste prestera ute på planen.

– Det har varit viktigt att vinna de här individuella priserna, men jag har alltid sagt att Premier League, Champions League och titlarna med laget är viktigast. Ambitionen är nu att vinna båda, vi vann Champions League och sedan Premier League säsongen efter. Nu vill jag vinna båda.


0 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer