Lånekollen: Awoniyi målskytt

Bild till nyheten Lånekollen: Awoniyi målskytt
Taiwo Awoniyi öppnade målkontot i Union Berlin när han nätade i 2-1-segern mot FC Köln.

Den unge anfallaren Taiwo Awoniyi är på lån i Bundesligaklubben Union Berlin och under söndagen fick han äntligen målfira när laget tog sin tredje raka seger i ligaspelet.

Målet kan du se här:

Loris Karius, som även han är utlånad till Union Berlin, satt på bänken under hela matchen.

Harvey Elliott spelade hela matchen för Blackburn när de blåvita tog en poäng mot Luton Town.

Harry Wilson och Sheyi Ojo är båda utlånade till Cardiff. Duon fick speltid i Cardiffs 1-1-match mot Millwall: Wilson spelade 90 minuter medan Ojo fick hoppa in i den andra halvleken.

Ben Woodburn kom in från bänken när Neil Critchleys - tidigare U23-tränare i Liverpool -  Blackpool besegrade Peterborough med 2-1. Det var lagets femte raka seger i League One.

Kamil Grabara håller för tillfället till i Danmark där han spelar för AGF Århus som åkte på en 2-1-förlust mot Liverpools Champions League-motståndare Midtjylland.