– En fantastisk insats

Bild till nyheten – En fantastisk insats
James Milner var mäkta imponerad av Roberto Firminos prestation mot Leicester.

Roberto Firmino var en av planens bästa spelare när Leicester besegrades med hela 3-0 under söndagen.

Liverpool kunde dock ha gjort ännu fler mål, bland annat så hade Firmino ett skott i målramen och ett skott som rensades undan på mållinjen.

När James Milner pratade med Sky Sports efter slutsignalen fick Firmino en rejäl skopa beröm.

– I den örsta halvleken gjorde vi det mycket bra, den andra halvleken kanske inte var riktigt lika bra, vi bjöd in dem i matchen lite mer. Det är många som har spelat mycket under landslagsuppehållet, men jag tycker att vi höll i bollen bra inom laget. 

– Vi lugnade ned spelet när vi behövde men vi kunde ha avgjort matchen tidigare. Bobby, jag vet inte vad som hände men han var den mest oturliga personen på jorden under de första 80 minuterna. Han förtjänade verkligen det mål han gjorde, han var briljant ikväll. Det var en fantastisk insats.

Firmino satt 3-0 med pannan efter en hörna.

– Det var verkligen en kväll där han var helt fantastisk men inte lyckades få in bollen, så när den väl gick in så blev jag mycket glad för hans skull, han förtjänade det verkligen, konstaterar Milner. 

Segern innebar ett nytt klubbrekord för Liverpool med 64 raka ligamatcher på Anfield utan förlust.

– Det har aldrig varit lätt att komma hit, det vet jag av egen erfarenhet från tidigare i min karriär. Vi saknar självklart supportrarna just nu men detta visar att vi kan komma upp i intensitet ändå. Vi vet att supportrarna alltid stöttar oss.

– Jag tycker att det är imponerande att vi hållit liv i sviten även utan supportrarna, det är trots allt inte riktigt samma sak utan deras stöd från läktarna. Förhoppningsvis kan vi fortsätta så här tills de kan komma tillbaka och ge oss det där lilla extra.


2 kommentarer

  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
  • Annons
Stöd våra sponsorer